Un barbat ranit in atentatul comis in seara de 14 iulie la Nisa (sudul Frantei) a decedat joi, a anuntat Spitalul Pasteur din acest oras, unde el se afla internat in sectia de terapie intensiva, transmite AFP, citata de Agerpres.

Acest deces aduce la 85 numarul persoanelor ucise si la 434 pe cel al ranitilor in atentatul comis cu ajutorul unui camion care a intrat pe Promenade des Anglais din Nisa. Atacul a fost revendicat de organizatia jihadista Stat Islamic.

Potrivit saptamanalului regional Le Messager, ultima victima este un barbat de 56 de ani, de profesie psiholog, cu domiciliul in provincia Savoia Superioara. Sotia sa si unul dintre fiii lor au decedat de asemenea in acest atentat, in timp ce fiica lor, in varsta de 14 ani, este inca spitalizata la Nisa.

Sefa sectiei de terapie intensiva a Spitalului Pasteur din Nisa, Carole Ichai, indicase cu putin timp inaintea anuntarii noului deces ca patru persoane ranite in atentat, toate adulte, inca se afla la reanimare, starea a trei dintre ele fiind in curs de ameliorare.