Soacra sefului "Formula 1" Bernie Ecclestone, care a fost rapita in Brazilia in urma 10 zile, a fost eliberata fara sa fie platiat niciun fel de rascumparare, spune politia citata de BBCNews. Aparecida Schunck, in varsta de 67 de ani, mama sotiei lui Ecclestone, fusese rapita din casa ei din Sao Paulo.

Autorii au cerut o rascumparare de 36 de milioane de dolari, dar nu a fost platita, anunta Elisabete Sato, purtator de cuvant al politiei din Sao Paulo. Ea a declarat la BBC ca a fost o operatiune majora de politie pentru eliberarea victimei.

Doi suspecti au fost arestati, iar femeia rapita nu a fost ranita. Ea a fost eliberata dupa ce anchetatorii au monitorizat discutiile telefonice dintre rapitori si familia ei, mai spune politia.

Bernie Ecclestone, in varsta de 85 de ani, a carui avere este estimata la peste trei miliarde de dolari, s-a casatorit cu fiica Aparecidei, Fabiana Flosi (38 de ani), in 2011, la trei ani de la prima intalnire. El divortase de croata Slavica Radic, cu care fusese casatorit timp de 25 de ani.