Imamul britanic, Ali Hammuda, de la moscheea din Cardiff, a fost surprins in timp ce le explica tinerilor sai discipoli ca Islamul le permite sa detina "sclave sexuale", informeaza Mediafax.

Potrivit Daily Mail, predicile au avut loc in aceeasi moschee in care s-ar fi produs radicalizarea a cel putin trei tineri jihadisti, ce aveau cetatenie britanica, in 2014. Nasser Muthana, 20 de ani, fratele sau Aseel, 17 ani, si Reyaad Khan, 20 de ani, s-au radicalizat si au fugit in Siria, in urma cu doi ani, pentru a lupta alaturi de jihasistii ISIS.

Predicatorul musulman extremist Ali Hammuda, suspectat de radicalizarea a trei tineri jihadisti britanici, a fost inregistrat pe asuns in timp le spunea discipolilor sai ca Islamul le permite sa aiba sclave sexuale, unii dintre tinerii care ii ascultau predica nefiind mai mari de 13 ani.

"Ziua Judecatii e aproape", le explica Ali Hammuda. Afirmatia ar fi fost facuta cu putin timp inainte de producerea sangeroaselor atacuri teroriste din Franta si Germania.

Predicile socante au fost inregistrate in secret, de un reporter sub acoperire, cu ocazia unor halaqa - cursuri religioase in cadrul carora se studiaza Coranul si Islamul.

"Cu putin timp inainte de sfarsitul veacurilor vor fi multe razboaie cam asa cum vedeti si in zilele noastre si din aceasta cauza multe femei vor fi robite, da, femeile vor fi sclave. Si acestea vor avea relatii cu stapanii lor pentru ca acest lucru este permis de catre Islam. Este permis sa aveti relatii cu femeia care va este sclava sau sotie", sublinia Ali Hammuda.

Mai mult imamul britanic le spunea adeptilor sai ca va veni o zi in care copiii isi vor trata parintii ca pe niste sclavi: "Inainte de Sfarsitul Lumii veti vedea cum multi dintre musulmani nu-si vor mai respecta parintii carora le vor vorbi precum sclavilor".