Mai multi angajati ai centrului comercial din Munchen unde un atac armat este in desfasurare vineri seara stau in continuare ascunsi in interiorul mallului, potrivit unuia dintre angajati contactat de Reuters prin telefon.

Focuri de arma au fost trase vineri seara la un centru comercial din apropiere de stadionul olimpic din Munchen (sudul Germaniei), mai multe persoane fiind ucise, potrivit politiei. O operatiune de amploare a fortelor de ordine este in desfasurare.

"Multe focuri au fost trase, nu pot sa spun cate, dar au fost multe", a declarat pentru Reuters, prin telefon, angajatul unui magazin din mall, care nu a dorit sa-si decline identitatea.

"Toti oamenii de afara au intrat in fuga in magazin si am vazut doar o persoana cazuta la pamant care era ranita grav si care cu siguranta nu a supravietuit", a relatat el.

"Nu avem alte informatii, stam doar ascunsi in spate, in camerele de depozitare. Niciun politist nu a ajuns la noi", a mai povestit acesta.

Autoritatile de transport din Munchen au anuntat ca au suspendat serviciile pe mai multe linii de tren, tramvai si autobuz.