O frantuzoaica in varsta de 46 de ani si cele trei fiice ale sale au fost injunghiate intr-o statiune din Alpi, fiind ranite grav, de un barbat de origine marocana. Martorii incidentului petrecut in statiunea alpina Garde-Colombe din sudul Frantei spun ca barbatul a strigat ca cele patru eram imbracate prea sumar, potrivit The Telegraph.

Atacatorul este Mohamed B, un barbat in varsta de 37 de ani de origine marocana, care ar fi actionat din "motive religioase", potrivit postului francez de televiziune TF1, care a relatat ca barbatul ar fi fost deranjat de faptul ca fetele purtau pantaloni scurti.

Agresorul a fost arestat imediat dupa atac.

Fiica cea mica a femeii, in varsta de 8 ani, a fost transportata de urgenta la spitalul din Grenoble, avand un plaman perforat.

Mama celor trei fete si fiicele sale mai mari - in varsta de 12 si respectiv 14 ani - sunt tratate la spitalul din Gap, mai aproape de locul atacului. Leziunile lor sunt grave, dar nu le pun viata in pericol, au declarat surse de spital.

Cu toate ca marturiile initiale au aratat ca cele patru au fost atacate pe motiv ca eram imbracate sumar, un procuror local a negat acest lucru.