Videoclipul melodiei "Alma e Coracao" ("Suflet si inima"), imnul editiei din 2016 a Jocurilor Olimpice, interpretat de vedeta samba Thiaquinho, alaturi de rapperul Projota, a fost lansat duminica, videoclipul fiind nu doar o oda adusa Braziliei, ci si un mesaj mobilizator pentru sportivi.

Daca melodia "Alma e Coracao", imnul oficial al Jocurilor Olimpice de la Rio, are toate ingredientele braziliene, videoclipul oficial al imnului este o oda adusa tarii care gazduieste editia din 2016 a evenimentului sportiv de anvergura, potrivit The Hollywood Reporter citat de Mediafax.

Videoclipul melodiei, cantata de artistul samba Thiaquinho acompaniat de rapper-ul Projota, a fost lansat duminica de Som Livre si va oferi un start plin de energie Braziliei, care a utilizat fonduri insemnate pentru aceasta editie a Jocurilor Olimpice.

Videoclipul se deschide pe ritmul tobelor pe fundal desfasurandu-se imagini superbe din Rio, ca apoi sa se indrepte spre o plaja unde patru copii brazilieni emana un curaj si un entuziasm de-a dreptul contagios in timpul antrenamentelor lor.

Versurile melodiei, traduse in engleza, in clipul de mai jos, genereaza buna dispozitie, ascultatorul fiind prins in veselia mesajului, precum si in muzica ritmata. De asemenea, mesajul videoclipului este ca trebuie sa transpiri, sa iti urmaresti visul, sa lupti si sa invingi, sa fii "Suflet si inima".

Jocurile Olimpice de Rio de Janeiro urmeaza sa aiba loc intre 5 si 21 august. Peste 10.500 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Nationale vor participa la probele sportive.