O turista din Australia, care plecase de la cabana Caraiman catre Busteni, pe un traseu, a fost intoarsa din drum dupa ce seful Salvamont Busteni a observat un torent periculos, care a distrus mai multe portiuni ale traseului, anunta Mediafax. Seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, a declarat ca a observat si filmat un torent periculos pe Jepii Mici, in Muntii Bucegi.

In acelasi timp, o turista din Australia tocmai pleca de la cabana Caraiman catre Busteni, pe traseu, insa Haiduc a intors-o din drum. Turista si-a petrecut noaptea la refugiul Salvamont si a doua zi a coborat in siguranta in statiune.

In ceea ce priveste torentul, Haiduc a spus ca acesta a provocat mai multe pagube pe traseul montan, mai multe portiuni fiind distruse.

"Eram pe Jepii Mici, impreuna cu inca cineva. La un moment dat ne-am oprit intrucat in dreapta era un torent! Am asteptat si atunci a venit acest torent mare, pe care l-am filmat. Nimeni nu a patit nimic! Asa ceva nu am mai vazut niciodata! Foarte mare si puternic", a precizat Gheorghe Haiduc.