Prima doamna a SUA, Michelle Obama, si-a facut cont pe reteaua Snapchat inaintea turneului sau in Liberia, Maroc si Spania, unde va participa la mai multe activitati pentru promovarea educatiei pentru fete, scrie BBC News in editia sa online, citat de Agerpres.

Prin intermediul retelei de socializare Snapchat, care este foarte populara in prezent in randul tinerilor, Michelle Obama vrea sa interactioneze mai mult cu tinerii. Prima doamna a SUA va folosi aceasta noua modalitate de comunicare pentru a scoate in evidenta detalii ale vizitelor sale din Liberia, Maroc si Spania pentru promovarea educatiei in randul tinerelor.

Kelsey Donahue, care lucreaza la biroul de comunicare al presedintelui Obama, a anuntat ca Michelle Obama a debutat pe Snapchat cu un selfie. Utilizatorii care ii vor urmari contul vor putea vedea instantanee de la Casa Alba sau sfaturi din cadrul campaniei ''Let's Move!'' despre cum sa ramana persoane active. Prima doamna va fi insotita in calatoriile in cele trei tari de fetele sale, Malia si Sasha. Michelle Obama este destul de activa pe retelele de socializare, avand pe contul de pe Twitter 4,58 de milioane de utilizatori care-i urmaresc postarile si 5 milioane pe reteaua Instagram.