Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite din acest an, a aruncat cu o biblie dupa un agent Secret Service, pe vremea cand era prima doamna a SUA, lovindu-l pe acesta in partea din spate a capului, intr-un moment de furie. Dezvaluirea a fost facuta de un fost agent al Secret Service intr-o carte intitulata "Crisis of Character", ce urmeaza sa fie lansata saptamana viitoare, in plina campanie pentru Casa Alba, scrie Breitbart.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gary Byrne, fost agent Secret Service, a avut sarcina de a proteja cuplul Hillary - Bill Clinton in cei 8 ani petrecuti de acestia la Casa Alba, in anii '90. In 3 dintre acesti 8 ani, el a stat chiar la usa Biroului Oval.

"Prima doamna avea o vioiciune mai deosebita", isi aminteste Gary Byrne, autorul cartii ce urmeaza sa apara saptamana viitoare. "Intr-o zi, ea a aruncat cu o biblie dupa un agent, lovindu-l in partea din spate a capului. El i-a spus fara menajamente ca acest gest este inacceptabil. Mi-a spus chiar el povestea."

Gary Byrne mai sustine, in carte, ca furia lui Hillary Clinton nu a fost un episod izolat, ci a devenit cu timpul o regula, sitautia inrautatindu-se odata cu trecerea timpului.

"Nu se intampla in fiecare zi, insa in public, era cel mai bun prieten al tuturor. In spatele usilor inchise, era ea insasi", mai dezvaluie acesta.

Ea i s-ar fi adresat unui alt agent Secret Service "Go f... yourself!" si "Go to hell!".

"Poznele lui Hillary mi-au facut cariera mai interesanta", concluzioneaza autorul cartii.