Politia care cauta un baiat prins de un aligator la Walt Disney World din Orlando, Florida, a recuperat un cadavru. Scafandrii au gasit un corp "intact", care cred ca ar fi al baiatului de doi ani tras in apa, marti seara, in fata familiei sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Seriful zonei, Jerry Demings, a spus ca numele baiatului disparut era Lane Graves din Nebraska. Din momentul atacului, cinci aligatori au fost prinsi si ucisi in incercarea de a gasi ramasitele baiatului, scrie BBCNews online.

Trupul gasit in apa nu a fost inca identificat in mod oficial, dar politistii sunt siguri ca este Lane. Anterior, miercuri, politia a declarat ca nu exista "nicio indoiala" ca baiatul este mort.

Familia cu cei trei copii din Nebraska se relaxa langa malul lagunei atunci cand baiatul a fost tras in apa de un aligator marti la 21h00. "Tatal a facut tot posibilul, a incercat sa salveze copilul, dar in zadar", a spus seriful. Animalul avea intre unu si doi metri lungime, potrivit presei locale.

Drama este cu atat mai impresionanta cu cat a avut loc in centrul domeniului pe care se afla regatul feeric Disney World, care inseamna bucurie, relaxare si bucuria de a trai pentru milioanele de turisti care il viziteaza anual, comenteaza AFP. Este prima oara ca un asemenea eveniment se petrece in parc, in 45 de ani, a spus politia locala.

Lacul de pe domeniul unui luxos complex hotelier din Disney, Disney Grand Floridian, este interzis pentru scaldat, lucru indicat clar pe panouri, insa niciun avertisment nu ii previne pe cei care se plimba de prezenta aligatorilor.

Accidentul este o lovitura grea pentru Orlando, care castiga de pe urma turistilor veniti sa viziteze numeroasele parcuri de distractii din zona sau pentru croaziere.