In urma celui mai mare masacru din istoria Statelor Unite, in care un barbat a ucis 49 de persoane intr-un club gay din Orlando - Florida, surse judiciare au declarat ca sotia atacatorului ar putea fi pusa sub acuzare pentru legaturi cu atacul, anunta Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 03:06 "Se pare ca avea cunostinte despre ceea ce se intampla. Pot spune cu siguranta ca este o persoana de interes in acest moment. Se pare ca va coopera si ne va furniza cateva informatii importante", a declarat pentru CNN, senatorul american Angus King, membru al Comitetului de Informatii al Senatului.

FBI, citat de FoxNews.com a declarat ca procurorii au convocat o sedinta pentru a o investiga pe Noor Salam, sotia lui Omar Mateem. Ei vor sa puna pe numele ei 49 de capete de acuzare pentru crima si 53 de capete de acuzare pentru tentativa de omor.

Ea mai este acuzata ca nu a anuntat autoritatile cu privire la planul de atac al sotului si pentru marturie mincinoasa in fata agentilor federali. Surse neoficiale citate de NBC au declarat ca Noor Salam a spus agentilor federali ca a incercat sa vorbeasca cu sotul ei in timpul atacului.

De asemenea, aceasta a mai declarat pentru FBI ca ea l-a condus intr-o seara la clubul de noapte "Pulse".