Cutiile negre ale avionului EgyptAir care s-a prabusit joi dimineata in Marea Mediterana sunt cautate cu ajutorul unui submarin trimis duminica in zona de autoritatile egiptene. La peste 3 zile de la tragedia aeriana, anchetatorii nu au niciun indiciu privind cauza prabusirii avionului si au anuntat ca nicio varianta nu este exclusa, potrivit AFP.

Avion Airbus al EgyptAir (foto de arhiva)Foto: EgyptAir

Presedintele egiptean a subliniat din nou ca, in acest stadiu al anchetei, "toate ipotezele sunt posibile si nicio varianta nu este privilegiata".

Armata egipteana a anuntat vineri dimineata ca a gasit primele resturi ale aeronavei prabusite in Marea Mediterana, precum si obiecte personale ale pasagerilor, la 290 de kilometri nord de orasul egiptean Alexandria. Primele obiecte gasite la locul unde se presupune ca s-a prabusit joi dimineata aeronava EgyptAir sunt "un membru uman, doua scaune si una sau mai multe valize", a anuntat ministrul grec al Apararii, Panos Kammenos.

Sambata, armata egipteana a dat publicitatii primele imagini cu resturile avionului EgyptAir care zbura pe ruta Paris - Cairo si s-a prabusit joi dimineata in Marea Mediterana, scrie The Guardian.

Avionul avea la bord 66 de persoane - 56 de pasageri si 10 membri ai echipajului - si nu exista supravietuitori.