Fortele speciale ruse au impuscat miercuri seara un individ care a patruns in forta intr-o banca din estul Moscovei unde a luat mai multi ostatici, a informat politia din capitala Rusiei, citata de agentiile de presa locale, scrie AFP, citata de Agerpres.

Luarea de ostatici s-a derulat in cursul serii intr-o banca din cartierul Izmailov, in estul capitalei ruse.

Potrivit politiei, citata de Interfax, un "individ purtand o masca pe figura a intrat in banca amenintand angajatii cu un obiect asemanator unui pistol".

Barbatul a cerut o suma mare de bani. Mai tarziu, cinci ostatici au fost eliberati, insa o casiera a ramas inchisa intr-o camera securizata blocand usa blindata, potrivit politiei, citata de agentiile ruse.

Politia nu a precizat in ce conditii au fost eliberati ostaticii, toti salariati ai bancii. Fortele speciale au lansat ulterior asaltul si l-au impuscat pe individ.

Potrivit unor surse anonime din randul fortelor de ordine, citate de agentiile ruse, barbatul amenintase ca arunca banca in aer.

In jurul orelor 23.00 (20.00 GMT), un specialist in deminare a intrat in banca, a observat o corespondenta a agentiei France Presse.