Candidatul republican la presedentia Americii, Donald Trump, a declarat, marti, ca a redus numarul potentialilor vice-presedinti la cinci sau sase oameni cu experienta,potrivit Associated Press, citat de Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Trump, candidatul republican prezumtiv, a declarat intr-un interviu pentru AP ca nu il exclude pe guvernatorul din New Jersy, Chris Christie, un fost rival care sprijina acum oferta lui Donald Trump la Casa Alba.

"Am o lista a oamenilor de care mi-ar placea", a declarat Trump, el adaugand ca vrea alaturi un coechipier cu experienta politica, care sa il ajute cu "legislatia si cu bunul mers al lucrurilor" in Washington, daca va castiga alegerile din 8 noiembrie.

Miliardarul newyorkez, a mai declarat ca alegerea cuiva care a mai ocupat birouri electorale, ar face mai usoare controalele de fond, in parte, deoarece acea persoana a fost deja aleasa de votanti, mass-media si intr-o anumita masura de guvern.

"In mare parte, ei au mai fost verificati in ultimii 20 de ani", a mai adaugat acesta.

Managerul de campanie a lui Donald Trump, Corey Lewandowski, isi sporeste efortul de verificare, a declarat un consilier de campanie.

Grupul este alcatuit din fosti rivali, cum ar fi Ben Carson si insusi Trump, a declarat miliardarul, citat de AP.