Contribuabilii americani au platit ca un om de stiinta sa vada ce se intampladaca o albina il inteapa in penis, si a dat bani ca alti cercetatori sa afle daca majoretele arata mai atragator in grup sau pe cont propriu, potrivit unui nou studiu asupra cheltuielilor bugetare inutile care urmeaza sa fie publicat de catre senatorul Jeff Flake, scrie Washington Times.

Senatorul sustine ca existenta unor proiecte de cercetare ridicole finantate de contribuabili arata ca exista locuri de unde se poate taia pentru a raspund eunor noi nvoi, precum bani pentru lupta contra virusului Zika sau pentru a combate epidemia de opiacee in crestere.

Poate cel mai scandaloasa cercetare identificata de senatorul american a fost un studiu care a concluzionat ca membrele democrate ale Congresului sunt mai putin feminine decat cele republicane. Cercetarea, care a mers pana la identificarea membrelor congresului care au obtinut o nota mica la testul feminitatii, a fost finantat cu dintr-o bursa de 50.000 de dolari acordata de National Science Foundation universitatii din California - Los Angeles.

Autorul studiului a notat ca a fost facut pe un singur subiect de studiu, astfel incat nu e clar cat d emult pot di generalizate rezultatele.

In jur de 1 milion de dolari din fondurile NSF au fost cheltuiti pe burse de cercetare pentru studii precum unul care a urmarit sa afle unde doare cel mai tare sa fii intepat de o albina. Dinte cele 25 de optiuni, penisul s-a pozitionat pe locul 3, dupa nas si buza superioara.

http://www.washingtontimes.com/news/2016/may/10/feds-pay-researcher-have-bee-sting-his-penis/¬