Un avion al companiei Hong Kong Airlines a fost nevoit sa aterizeze pe aeroportul din insula indoneziana Bali dupa ce a traversat o zona de turbulente aeriene, relateaza Agerpres, citand agentia DPA. Persoanele ranite, printre care si trei membri ai echipajului, au fost internate intr-un spital din Bali, a declarat Sherly Yunita, purtatoare de cuvant a aeroportului international Ngurah Rai din Bali. Alte sase persoane, aflate in stare de soc, au fost tratate in clinica aeroportului.

Avionul, care decolase din Bali cu destinatia Hong Kong, avea la bord 204 pasageri si cei 12 membri ai echipajului.

Incidentul survine la trei zile dupa ce 31 de persoane au fost ranite in timp ce se aflau intr-un avion al companiei Etihad Airways intrat intr-o zona cu turbulente aeriene violente, in timpul unui zbor de la Abu Dhabi la Jakarta.

Trei dintre pasageri au suferit fracturi de coloana vertebrala, iar altii au intampinat dificultati respiratorii. Avionul efectua zborul EY474, de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) catre aeroportul international Sukarno-Hatta din capitala indoneziana, cand a intrat intr-o zona cu turbulente puternice, cu numai 45 de minute inainte de aterizare.

Majoritatea pasagerilor erau musulmani indonezieni care se intorceau de la pelerinajul Umrah.