Printul William si sotia lui Kate au facut publice pe Twitter patru noi fotografii ale fiicei lor, printesa Charlotte, care implineste luni varsta de un an.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ducele si Ducesa sunt incantati sa prezinte noi fotografii cu printesa Charlotte (...) inainte de prima aniversare a fiicei lor", a spus pe contul Twitter Kensington Palace, resedinta din Londra a lui William si Kate.

Aceste patru fotografii ale Charlotte Elizabeth Diana, a patra in ordinea succesiunii la tronul britanic, au fost facute de Kate in aprilie, la resedinta familiei din Norfolk, in estul Angliei.

Trei fotografii sunt facute in interior, una in aer liber. In doua dintre ele, Charlotte poarta o rochie roz, cu model floral, colanti si parul prins cu o agrafa. In alte doua fotografii, Charlotte are o rochita albastra cu motiv floral colanti albastri si un pulover de culoare alba, iar parul ii este prins de o agrafa bleumarin.

Intr-una dintre fotografiile din interior, printesa are o carte pentru copii de David Ellwand ("Rotile autobuzului"), in timp ce in fotografia in gradina, ea impinge un carucior din cuburi colorate plin cu literele alfabetului.

Din momentul nasterii sale, in 2 mai 2015 la Spitalul St. Mary din Londra, Charlotte a fost vazuta doar de doua ori de catre public: in ziua nasterii si la botezul sau.

William si Kate doresc sa-i tina pe cei doi copii, George - care implineste 3 ani pe 22 iulie si Charlotte, departe de aparatele de fotografiat.