Cuceririle in randul vedetelor din lumea muzicii incluse pe lista seducatorului Prince sunt multe, printre acestea figurand nume ca Susanna Hoffs (solista trupei The Bangles), Madonna sau Sheena Easton. Lista cuprinde insa si femei frumoase din lumea filmului, precum actrita Kim Basinger cu care Prince ar fi trait o poveste de dragoste torida, relateaza online ziarul spaniol ABC, citat de agerpres.

Cei doi ar fi avut o relatie scurta dar intensa inainte ca actrita sa se casatoreasca cu viitorul ei sot, Alec Baldwin. In vremea aceea Kim o intruchipa pe 'Vicky Vale' din filmul Batman, in timp ce Prince se ocupa de coloana sonora a filmului. Lungmetrajul din 1989 era regizat de genialul Tim Burton, iar in rolul personajului negativ juca Jack Nicholson.

Pe platourile din filmare, intre Kim si Prince s-a aprins scanteia pasiunii in asemenea masura incat ea a renuntat la Hollywood si s-a mutat in orasul Minneapolis pentru a trai alaturi de artist.

Potrivit portalului 'Page Six', pasiunea lui Kim fata de Prince era atat de mare incat familia actritei a crezut ca artistul o tinea legata de el ca intr-o vraja care o lipsise de judecata. Rudele ei s-au ingrijorat atat de tare incat s-au dus la resedinta lui Prince si intr-un moment in care artistul era plecat au planuit sa o rapeasca si sa o duca pe Kim cat mai departe de el.

Intre timp insa, actrita a inregistrat cu Prince un album, "Hollywood Affair", care nu a vazut niciodata lumina zilei. Acesta includea si piesa "The Color of Sex", in care actrita recita versuri lascive si in care s-ar auzi, potrivit unor surse apropiate, gemetele celor doi amanti.

Kim Basinger, in varsta acum de 62 de ani, va reveni pe marele ecran in 2017 in continuarea filmului "50 Shadows of Gray", in care va juca rolul unei foste amante a seducatorului Christian Grey (Jamie Dornan).