Un tanar de 19 ani este spitalizat dupa ce a fost scos din cortul sau de catre un crocodil in Teritoriul Nordic australian in primele ore ale diminetii de luni, scrie The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Acesta era impreuna cu familia sa langa un parau din regiunea Daly. Familia era intr-o excursie de pescuit si campase la circa 15 metri de mal.

Pe la ora 4.30 crocodilul a apucat piciorul drept al tanarului, departamentul local de sanatate al Teritoriilor Nordice afirmand ca acesta era adormit la acel moment.

“Cumva el a reusit sa-l indeparteze, lovindu-l cu celalat picior, a spus o purtatoare de cuvant a departamentului, apreciind ca tanarul este “foarte norocos”.

Familia l-a dus imediat cu masina in localitatea Katherine, aflat ala circa doua ore de condus, el fiind in acest moment in spital in stare stabila.

El are punctii in partea de jos a piciorului drept si primeste intravenos antibiotic din cauza bacteriilor prezente in gura crocodililor.

Locuitorii din Teritoriul Nordic si vizitatorii sunt avertizati sa stea departe de rauri si balti, unde crocodilii sunt des intalniti.