Unul dintre suspectii cheie ai atentatelor de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri la Bruxelles, precum si alte patru persoane, in cadrul anchetelor asupra atacurilor de la Paris si Bruxelles, a anuntat vineri seara parchetul federal belgian, citat de AFP, informeaza Agerpres.

Mohamed Abrini a fost retinut in cursul dupa-amiezii impreuna cu alte doua persoane. Pe langa legaturile sale cu Salah Abdeslam, unul dintre principalii suspecti ai atacurilor comise pe 13 noiembrie la Paris, anchetatorii se intreaba daca el ar putea fi al treilea atacator, "omul cu cu palarie", in atentatele cu bomba din 22 martie de la aeroportul international Bruxelles-Zaventem.

Cu cateva ore mai devreme, politia a arestat alti doi indivizi, dintre care unul, Osama K., ar putea fi persoana care a fost in contact cu teroristul kamikaze de la metroul din Bruxelles, in aceeasi zi.

Salah Abdeslam a fost arestat la Bruxelles in urma cu doua saptamani, cu patru zile inainte de atentatele care au lovit capitala belgiana.