Trei studenti de la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, coordonati de un conferentiar universitar, au obtinut o medalie de argint si una de bronz la concursul international Robot Challenge, care a avut loc la Viena, la jumatatea lunii, informeaza Descopera.

Dupa succesul inregistrat anul trecut,echipa HBFS(Harder Better Faster Stronger) a obtinut o medalie de argint si una de bronz la competitia RobotChallenge, desfasurata la Viena in perioada 12-13 martie 2016. Totodata, echipa HBFS a contribuit la plasarea Romaniei pe locul sase in clasamentul pe medalii al natiunilor.

Echipa HBFS participanta la concurs a fost formata din studenti si masteranzi la Facultatea de Automatica si Calculatoare, Departamentul de Automatica si Informatica Industriala: Ionut Cristian Dobre (anul III), Maria Circiumaru (anul IV), Mihai Craciunescu (masterand anul II), fiind coordonata de conf. universitar Stefan Mocanu, scrieDescopera.

Ca si la editiile precedente, Robot Challenge a fost organizat de Societatea Austriaca pentru Stiinte IT Inovative, Ministerul Austriac Federal pentru Stiinta, Cercetare si Economie, Universitatea de Stiinte Tehnice Aplicate din Viena, in colaborare cu numerosi sponsori, citeaza Mediafax.