Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe premierul belgian, Charles Michel, felicitand Belgia si Franta pentru arestarea teroristului Salah Abdeslam, implicat in atentatele de la Paris, informeaza BBC, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Felicitari din partea presedintelui SUA pentru eforturile comune ale Belgiei si Frantei in combaterea terorismului", se arata intr-un mesaj postat pe Twitter de premierul Belgiei.

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a sunat vineri seara pe premierul Belgiei, Charles Michel, in timp ce se afla, la Bruxelles, alaturi de presedintele Frantei, Francois Hollande.

Si Brett McGurk, emisarul american la coalitia internationala pentru combaterea retelei teroriste Stat Islamic, a transmis felicitari autoritatilor belgiene. "Felicitam Belgia pentru capturarea teroristului Saleh Abdeslam, membru al retelei teroriste Stat Islamic. Nu vom uita niciodata victimele de la Paris ale organizatiei teroriste", a transmis McGurk.

Teroristul Salah Abdeslam, suspectat de implicare directa in atentatele de la Paris, a fost arestat vineri seara in Belgia.