O femeie a fost retinuta in Moscova, dupa ce a scos capul unui copil dintr-un rucsac atunci cand politia i-a cerut sa se legitimeze, informeaza The Telegraph.

O femeie din Moscova a fost retinuta de politie dupa ce a scos capul unui copil dintr-un rucsacFoto: Captura YouTube

Femeia a inceput sa strige "Allahu Akbar" dupa ce a scos capul copilului din rucsac.

UPDATE 12.58 Yulia Ivanova, purtator de cuvant al Ministerului de Interne, a declarat ca femeia, in varsta de 39 de ani, a "asteptat ca parintii sa plece cu unul dintre copii, si pentru motive necunoscute a omorat copilul, a dat foc la apartament si a fugit de la locul crimei".

Ivanova a adaugat ca investigatorii cauta sa determine motivele acesteia, care era bona familiei copilului ucis.

Conform agentiei rusesti de stiri RBC, politia a gasit in dimineata aceasta un copil fara cap intr-un apartament ce luase foc din Moscova.

O statie de metrou a fost inchisa din cauza femeii ce ameninta ca se va arunca in aer, conform unor ziare rusesti locale.

Ministrul de interne rus a confirmat intr-o declaratie ca suspectul avea capul unui om in geanta. Pana in acest moment femeia nu a fost identificata, dar la solicitarea politiei de a-si prezenta documentele, aceasta a scos capul copilului si a amenintat ca se va detona cu ajutorul unui aparat exploziv.

La solicitarea cititorilor, care au spus ca imaginile au un impact emotional prea mare, clipul video cu femeia retinuta de autoritati a fost scos din acest articol.