Un cetatean austriac a murit in timp ce facea heli ski in Muntii Fagaras

de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 28 februarie 2016, 22:23 Actualitate | Internaţional

Un barbat in varsta de 46 de ani, cetatean austriac, a murit duminica in timp ce facea ture de heli ski in Muntii Fagaras, acesta lovindu-se de stanci si suferind leziuni extrem de grave, anunta Mediafax. Cetateanul austriac facea heli ski in Muntii Fagaras impreuna cu un grup de turisti din Austria, intre care si o femeie cu dubla cetatenie, romano-austriaca, acestia urmand sa fie audiati pentru a se stabili ce s-a intamplat duminica si cum s-a produs accidentul, potrivit comisarului sef al Politiei Transporturi Sibiu, Mircea Mate.

"Am fost sesizati pe 112 ca un barbat in varsta de 46 de ani, cetatean austriac, care exersa sport extrem, heli ski in Muntii Fagaras, ca, la un moment dat, aflandu-se pe teren nemarcat, s-a lovit de stanci, suferind rani grave. A fost adus cu elicopterul pe care grupul din care facea parte si barbatul accidentat l-au inchiriat in vederea practicarii sportului extrem, pe Aeroportul International Sibiu, de unde urma sa fie preluat de o ambulanta si dus de urgenta la spital. Din pacate, la aterizare, barbatul era deja decedat, suferind leziuni incompatibile cu viata", a declarat comisarul Mircea Mate, seful Politiei Transporturi Sibiu. 

Trupul neinsufletit al austriacului a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Sibiu, unde va fi efectuata, in cursul zilei de luni, necropsia, pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele mortii.

In prezent, se fac cercetari pentru ucidere din culpa, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu.
























Material sustinut de LIDL​

FOTO​ Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete.


3320 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



Buchete.ro - florarie online in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi