​Donald Trump a dat de inteles ca s-ar putea sa nu faca publice returnarile sale de taxe, declaratiile sale fiind date la doar cateva ore dupa ce Mitt Romney a avertizat ca documentele fiscale ale miliardarului ar putea contine o “bomba”, informeaza CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Romney, candidatul republican invins de Obama in alegerile din 2012, a spus ca “avem motive solide sa credem ca exista o bomba in taxele lui Donald Trump”.

Acesta a solicitat si rivalilor lui Trump pentru nominalizarea Partidului Republican la prezidentiale, senatorii Ted Cruz si Marco Rubio sa-si faca publice informatiile fiscale.

“Fie nu este nici pe departe asa bogat cum spune, fie nu si-a platit taxele asa cum ne-am astepta sau, poate, nu a donat bani catre veterani sau catre persoanele cu handicap asa cum ne-a spus”, a adaugat Romney.

Trump, lider in cursa pentru nominalizarea republicanilor, a declarat la CNN ca “va lua o decizie in urmatoarele luni” daca isi va face publice formularele pentru returnarile de taxe.

Trump a respins acuzatiile lui Romney, spunand ca “nu este absolut nicio bomba si ca platesc o multime de taxe, iar guvernul risipeste banii”.

Atacul taios al lui Romney sugereaza ca exista semnale clare de alarma in sanul republicanilor din cauza intaririi pozitiei miliardarului in cursa prezidentiala interna.