​​Principalii sustinatori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE au respins acordul la care a ajuns premierul David Cameron dupa doua zile de negocieri dificile, sustinand ca este un document lipsit de valoare, "nu are mai multa forta decat un contract nesemnat", relateaza Agerpres.

Nigel Farange, liderul partidului eurosceptic UKIP, a declarat ca: "Acordul lui Dave (n.r. David Cameron) nu are valoare mai mare decat hartia pe care este scris. Ne cer sa ramanem intr-o Uniune care pare a fi acum cu o cladire in flacari. Dar exista o usa de iesire".

Mattehew Elliot, organizatorul campaniei "Votati pentru iesire", l-a criticat mai dur pe prim-ministru: "El va declara acum victoria, dar va fi fara nicio valoare. UE inca ne controleaza granitele si legile, inca trimitem 350 de milioane de lire pe saptamana spre UE, in loc sa-i cheltuim intern pentru prioritatile noastre, iar noi nu am luat nimic inapoi sub control. Acest acord nu e obligatoriu si poate sa fie rupt de politicienii UE si judecatorii nealesi ai UE, asa ca nu va avea mai multa forta ca un contract nesemnat".