O jurnalista a unui post de televiziune belgian a fost vizata de o agresiune cu caracter sexual in timp ce efectua o transmisiune directa de la carnavalul organizat in orasul german Koln, unde au fost semnalate 22 de incidente similare in ultimele zile, dupa sutele de molestari comise de Revelion.

Jurnalista belgiana, victima unor gesturi obscene la Carnavalul din KolnFoto: Captura YouTube

Esmeralda Labye, jurnalista a postului tv belgian RTBF, efectua o transmisiune in direct de la Carnavalul din Koln cand mai multi barbati au venit in spatele ei si au facut gesturi obscene care pot fi considerate agresiuni sexuale, relateaza TF1, citat de Mediafax.

Concentrata pe transmisiunea directa, reportera belgiana nu si-a dat seama pe moment ce se intampla in spatele ei. Dupa transmisiune, un barbat a atins-o, iar jurnalista s-a speriat si a strigat: "Nu veti face asta a doua oara! Nu ma atingeti! Nu ma atingeti!"

Scena a starnit un nou val de indignare in Germania, mai ales ca alte zeci de femei au depus plangeri pentru agresiuni sexuale comise in timpul festivalului din Koln.

Sute de cazuri de molestare sexuala a femeilor au fost inregistrate in Koln si in alte orase germane de Revelion, multi dintre agresori fiind imigranti extracomunitari, situatie care a generat critici ample la adresa Guvernului Angela Merkel, care a tolerat venirea clandestinilor.