O explozie puternica s-a produs marti dupa-amiaza intr-un liceu din orasul suedez Karlstad, iar politia locala nu a reusit sa determine deocamdata cauzele. Nu se inregistreaza victime, scrie The Local.se.

Politia suedeza informeaza ca explozia s-a produs in jurul orei 15:00 (16.00, ora Romaniei) la Liceul Tingvallagymnasiet din orasul Karlstad, in centrul Suediei.

Alarma a fost data de persoanele din zona care au declarat ca au auzit un zgomot puternic iar apoi au vazut o coloana de fum ridicandu-se de pe acoperisul scolii. Martorii au mai aratat ca au vazut doi barbati fugind de la fata locului.

"A avut loc o explozie masiva, iar geamurile si parti din zidurile cladirii au inceput sa se miste", a declarat Christine Holmberg, directoarea liceului, citata de tabloidul Aftonbladet.

Serviciile de urgenta s-au deplasat la fata locului insa nu se inregistreaza victime.

"Incercam sa ne dam seama ce s-a intamplat", a declarat Stefan Wickberg, purtatorul de cuvant al Politiei locale, pentru The Local.

Acesta a precizat ca suflul exploziei a declansat alarmele masinilor parcate in zona iar politia verifica mai multe piste.