Fosta sotie a presedintelui rus Vladimir Putin, Ludmila Putina, si-ar fi schimbat numele de familie, scrie The Moscow Times, citand o investigatie realizata de site-ul de stiri Sobesednik.ru.

Vladimir Putin si fosta sotie, LudmilaFoto: Captura video

Informatiile publicate in urma cu o saptamana au fost confirmate luni de Georgi Alburov, seful departamentului de investigatii al Fundatiei Anti-Corutie, condusa de liderul de opozitie Alexei Navalny.

Un apartament din Sankt Petersburg, detinut initial de Putin, sotia sa si cele doua fiice, si mai apoi inregistrat pe numele mamei si surorii Ludmilei Putina, a fost trecut in august 2015 pe numele Ludmila Alexandrovna Ocheretnaia, potrivit unor documente ale Serviciului Federal pentru Inregistrare, Cadastru si Cartografiere (Rosreedtr), si publicate de Sobesednik.

Locul si data nasterii Ludmilei Alexandrovna Ocheretnaia coincid cu cele ale fostei sotii a presedintelui rus.

Potrivit sursei citate, fosta sotie a lui Putin a primit in februarie 2015 pasaportul cu noul nume de familie.

Sobesednik mai scrie ca ar imparti numele de familie cu Artur Ocheretnii (in varsta de 37 de ani), presedinte al Centrului pentru Dezvoltarea Comunicarii Interpersonale. Ocheretnii nu a raspuns solicitarilor Sobesednik privind legatura sa cu fosta sotie a liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin si Ludmila Putina au fost casatoriti timp de aproape 30 de ani. Si-au anuntat divortul in iunie 2013.