​Celebrul Joaquin"El Chapo" Guzman a fost prins deoarece si-a dorit un film biografic despre el, astfel defiland in fata mass-mediei din Mexic, informeaza The Guardian.

Joaquin "El Chapo" GuzmanFoto: Captura YouTube

Conform procurorului general Arely Gomez, narcisismul lui El Chapo nu a avut limite, acesta dorind "sa-si duca faima mai departe", facand un film biografic despre el.

Guzman incepuse demersurile de a-si face un film biografic in care urma sa-si povesteasca trecerea de la sarac la bogat, de la plecarea din scoala, de la cum vindea portocale pe strada.

Conform The Guardian, acesta isi dorea o versiune proprie a "Narcos", popularul serial de la Netflix ce ii urmareste viata lui Pablo Escobar.

"A stabilit legaturi cu actori si producatori, ce a format o noua linie de investigatie" a declarat Gomez, investigatorii urmarind miscarile avocatilor lui Chapo si a intalnirilor cu potentiali participanti in cadrul filmului.

"De ce ar vrea un lord al drogurilor sa atraga atentia asupra lui atata timp cat el se ascunde? Nu are niciun sens", a declarat Rodolfo Soriano Nunez, un sociolog si observator social din Mexico City.

Guvernul mexican oferise o recompensa de 3,8 milioane de dolari pentru cei ce pot da informatii ce puteau duce la recapturarea lui El Chapo.

Evadarea lui Guzman a avut loc la trei saptamani dupa ce SUA a trimis o cerere pentru extradarea acestuia.

Celebrul lider interlop mexican Joaquin "El Chapo" Guzman a fost arestat, la sase luni dupa evadarea sa din inchisoare, a anuntat vineri presedintele mexican Enrique Pena Nieto, potrivit AFP.