Presupusul autor al atacului comis pe 1 ianuarie intr-un restaurant din orasul israelian Tel Aviv, soldat cu trei morti, a fost impuscat mortal de agenti israelieni intr-un orasel arab din nordul Israelului, informeaza site-ul Ynetnews.com, citat de Mediafax.

Nashat Melhem a deschis focul spre agenti ai Serviciului israelian pentru Securitatea Interna (Shin Bet) in fata Moscheii Wadi Ara, situata in Arara, un orasel cu populatie majoritar araba din nordul Israelului.

In schimbul de focuri, presupusul autor al atacului terorist comis la Tel Aviv pe 1 ianuarie a fost impuscat mortal.

Shin Bet si unitatea antiterorista a politiei (Yamam) au anuntat ca asupra islamistului a fost gasita arma folosita in atacul care a vizat Restaurantul Simta din Tel Aviv.

Trei persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, pe 1 ianuarie, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv. Atacul armat a avut loc intr-un restaurant situat in zona Dizengoff / Gordon din orasul Tel Aviv. Potrivit martorilor, un barbat a deschis focul spre clientii localului, dupa care a fugit. Nashat Melhem, cetatean israelian de etnie araba, era cautat activ de autoritatile israeliene de o saptamana.