Pentru noul an, un ziar rusesc a avut ideea sa editeze un calendar dedicat integral lui Vladimir Putin, fotografiile - toate in avantajul presedintelui rus - fiind insotite de citate de efect ale liderului de la Kremlin, constata TF1 citat de Agerpres. Daca sunteti satui de calendare cu catei si pisoi, puteti opta in 2016 pentru o versiune 100% Putin, relateaza televiziunea franceza, reluand o stire difuzata de BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, un ziar rusesc a decis sa produca si sa puna in vanzare un calendar consacrat in intregime presedintelui rus. Pentru o suma in ruble estimata la aproximativ 70 de euro sau 76 de dolari, rusii pot profita de fotografii si maxime ale liderului rus tot anul.

In acest calendar, botezat "Tot anul cu Presedintele Rusiei", Vladimir Putin se afiseaza cu pieptul gol, in tinuta militara, pe cale sa faca sport, mirosind flori, mangaind un catel sau semnand autografe pentru copii, toate imaginile vehiculand ideea unui presedinte apropiat de popor, un barbat puternic, dar sensibil, chiar afectuos.

Fotografiile sunt insotite de citate din vorbele liderului de la Kremlin. Unele sunt mai degraba anecdotice, ca de pilda cuvintele tandre cu care i se adreseaza cainelui, "cel mai bun prieten al omului" sau saluta rusoaicele, "cele mai talentate si mai frumoase" femei.

Altele vor sa sublinieze forta tarii si a sefului ei: citatul lunii octombrie afirma ca "nimeni nu va reusi sa depaseasca superioritatea militara a Rusiei".