Narendra Modi se confrunta cu un val de ironie pe Twitter, dupa ce a postat o fotografie in care inspecteaza aerian inundatiile devastatoare din Chennai, care s-au soldat cu peste 260 de morti. Reactia premierului indian este vazuta de internauti ca fiind una nepotrivita, politicianul refuzand sa inspecteze dezastrul natural de la nivelul solului. Astfel, utilizatorii de Twitter s-au vazut nevoiti sa editeze fotografia si sa-l puna pe Narendra Modi in tot felul de scenarii amuzante.

HotNews.roFoto: Hotnews

Biroul de Informare cu Presa, administrat de statul indian, a postat pe Twitter o fotografie in care premierul Narendra Modi inspecteaza aerian inundatiile din Chennai, pe fereastra se pot observa cateva cladiri acoperite de apa. Cateva ore mai tarziu, acelasi cont de Twitter a repostat fotografia, in care peisajul de pe fereastra a fost clar editat cu o imagine mult mai reprezentativa pentru inundatiile care au lovit in ultima luna sud-vestul Indiei,potrivit BBC.

Internautii indieni au fost inspirati de greseala Biroului de Informare cu Presa si au postat fotografii editate pentru a-l ironiza pe Narendra Modi.