O adolescenta palestiniana a fost impuscata mortal de politie luni, pe o strada aglomerata din Ierusalim, dupa ce a injunghiat un barbat cu o foarfeca, provocandu-i rani minore, au anuntat autoritatile israeliene, in conditiile in care, violentele ce dureaza de doua luni nu dau semne ca se diminueaza, informeaza Reuters.

Adolescente palestiniene, impuscate in IerusalimFoto: Captura YouTube

Drama de pe strada Jaffa, o artera importanta ce leaga estul si vestul Ierusalimului, a avut o intriga complicata, ce s-a desfasurat intr-un oras unde arabii si evreii lucreaza aproape unii de ceilalti, iar uneori se confunda.

Caci barbatul de 70 de ani injunghiat de adolescenta era tot palestinian, locuitor al Cisiordaniei, pe care fata l-a confundat cu un israelian.

O a doua fata plestiniana, de 14 ani, ce avea si ea un foarfece, a luat parte la atac, fiind ranita de focurile de arme trase de politisti ce au ucis-o pe cealalta atacatoare. Cele doua erau inrudite.

Un glont ricosat a ranit un trecator, un barbat israelian.

Momentul in care fetele sunt impuscate ATENTIE - Imagini cu puternic impact emotional:

In violentele de dupa 1 octombrie au fost ucisi 84 de israelieni, unii in timp ce isi desfasurau atacurile, iar altii in confruntari cu fortele israeliene.

19 israelieni si un student american au fost omorati in atacuri cu arme albe, cu arme de foc si loviri intentionate cu automobile.