Daily Mail a publicat joi imagini surprinse de camerele de luat vederi din timpul atacului terorist care a avut loc in pizzeria pariziana din districtul 11 in noaptea de 13 noiembrie.

Imagini de la atacul din ParisFoto: Captura DailyMail

Imaginile arata cruzimea teroristilor care au comis atentatele dar si norocul unei femei care ar fi murit daca arma unui jihadist nu s-ar fi blocat in timp ce o tintea.

In mod miraculos, niciunul dintre clientii sau angajatii restaurantului nu au murit in timpul atacului, care a durat mai putin de un minut, dupa care atacatorul se urca intr-un Seat negru.

Un barbat care tocmai venise in fata restaurantului pentru a lua o pizza a fost impuscat in spate si a murit in strada.

Daily Mail scrie ca este socant calmul asasinului gruparii islamice Statul Islamic, care se plimba pe strada cautand noi victime. De notat ca acesta nu purta o vesta cu explozibil, ca ceilalti ucigasi.

Doi clienti au suferit rani minore dar in afara restaurantului si-au pierdut viata cinci persoane. Alte opt persoane au fost ranite grav.

Restaurantul este locat in districtul 11 si este frecventat in special de oameni care lucreaza in publicitate si in mass media.

Atentie, imagini socante!