O imagine cu semnul pacii care incorporeaza Turnul Eiffel a devenit viral pe internet, dupa ce oamenii si brand-urile au inceput sa distribuie imaginea pe retelele de socializare in semn de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste de la Paris, scrie businessinsider.com. Imaginea, care, potrivit unor surse, ar fi fost creata de catre designerul francez Jean Jullien, a fost distribuita pe Twitter de peste 44 de mii de ori si de alte 22 de mii de ori pe Facebook. Oamenii posteaza imaginea insostita de etichetele #peaceforParis si #prayforParis.

HotNews.roFoto: Hotnews

Imagine preluata de pe contul de Twitter al luiJean Jullien.

Potrivit site-ului designer-ului, Jullien traieste in Londra si lucreaza pentru mai multe publicatii si branduri din intreaga lume, printre care The New Yorker, The Guardian, Nike si BMW.

Cel putin 128 de persoane si-au pierdut viata si alte peste 300 au fost ranite in atacurile teroriste de vineri noaptea de la Paris. Atacurile, catalogate de presedinteleFrancois Hollande ca fiind fara precedent,au fost revendicate de catre gruparea terorista Statul Islamic.