¬O romanca stabilita in Franta, care locuieste langa Stade de France, a povestit, pentru Mediafax, ca a auzit o explozie in zona vineri seara, dar pentru ca ulterior s-a facut liniste nu s-a alarmat, precizand ca abia dupa ce s-a terminat meciul a vazut oameni alergand pe strazi. Romanca mai spune ca actiunea de salvare care a urmat dupa atacuri a fost bine coordonata. "La stadion sunt zeci de mii de oameni. Daca nu ar fi fost o organizare foarte buna la stadion, totul ar fi fost un infern. Dar asa, au fost salvate zecile de mii de vieti din stadion", a mai povestit ea.

Cel putin sase zone din Paris au fost vizate de atacurile teroriste comise in cursul noptii de vineri spre sambata, bilantul fiind de cel putin 128 de morti si sute de raniti. Trei teroristi s-au aruncat in aer, vineri seara, in fata arenei sportive Stade de France, situata la periferia Parisului, unde se desfasura un meci de fotbal amical intre selectionatele Frantei si Germaniei. Presedintele Francois Hollande, care asista la meci, a fost evacuat in siguranta.

Autoritatile franceze au centralizat 128 de morti in urma atentatelor comise vineri seara la Paris, conform unui bilant provizoriu, care precizeaza ca 200 de persoane sunt ranite, 99 fiind in stare critica. Cifrele bilantului atentatelor din Franta variaza intre 128 si 153 de morti, conform diverselor surse. Un oficial de la Primaria Parisului a anuntat in cursul noptii 140 de morti.

MAE a anuntat sambata ca doi cetateni romani au murit in atentatele de la Paris, informatia fiind confirmata de autoritatile franceze. De asemenea, un cetatean roman a fost ranit usor in atacurile survenite in cursul noptii in capitala Frantei, persoana in cauza primind ingrijiri la un spital din Paris si fiind externata in cursul diminetii.