Purtatoarea de cuvant a Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, Angela Starinschi, pare sa confirme acuzatiile la adresa CNA ca ar face justitie televizata, scrieUnimedia.info, in contextul arestarii fostului premier Vlad Filat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Activa pe retelele de socializare, Starinschi, de curand avansata locotenent-colonel, a explicat modul de actiune al Centrului in dosarul Filat prin expresia ruseasca "vremena takie" (asa sunt vremurile), noteaza sursa citata.

Reactia a venit dupa ce fostul judecator la CEDO, Stanislav Pavlovschi a atentionat-o printr-un mesaj public ca "ancheta nu se face prin conferinte de presa. Ancheta se face in linistea biroului si in conditiile de confidentialitate!".

Reactia lui Starinschi nu s-a lasat asteptata: "Domnule Stanislav Pavlovschi, vremena takie".

Unimedia mentioneaza ca pe intreaga perioada a anchetei CNA a emis un singur comunicat de presa, prin care invita la conferinta de presa ce a avut loc si acuza ca presa este anuntata selectiv despre perchezitii si audieri.

Judecatorii moldoveni au decis, duminica, plasarea in arest preventiv a fostului premier Vlad Filat, acuzat de fraude bancare si luare de mita.