Lotul Romaniei de rugby a revenit, marti, de la Cupa Mondiala 2015, competitie care are loc Anglia si Tara Galilor, potrivit Agerpres.

La Aeroportul International ''Henri Coanda'', sportivii romani, precum si reprezentantii Federatiei Romane de Rugby au fost intampinati cu aplauze de zecile de suporteri, care au asteptat sosirea lor cu steaguri tricolore si buchete de flori.

Viorica Schipor, unul dintre suporteri, a declarat pentru AGERPRES: ''Am tinut sa fiu prezenta la sosirea lor. Vreau sa spun ca am avut sansa sa fiu prezenta si eu la Cupa Mondiala de rugby si chiar am asistat la primele doua meciuri ale echipei Romaniei. Pacat ca nu am prins si victoria in fata Canadei. Ma bucur ca au venit cu bine''.

''Barbatii de esenta tare nu se intrec cu altii, ci cu ei insisi!'', ori ''Nu conteaza pe cine ai in fata, conteaza pe cine ai alaturi!'' se putea citi pe pancartele suporterilor imbracati in tricouri galbene.

Romania a obtinut, la aceasta competitie, o singura victorie in Grupa D, 17-15 cu Canada, fiind invinsa de Franta cu 38-11, de Irlanda cu 44-10 si de Italia cu 32-22.