A fost nevoie de doar 30 de secunde pentru ca cele 10 000 de bilete la Liturghia celebrata de Papa Francisc la sfarsitul lunii in Philadelphia sa fie rezervate, a anuntat arhidieceza. Deja marti, 10 000 de bilete de acces la o alocutiune a Papei Francisc din 26 septembrie, cu ocazia Reuniunii Mondiale al Familiilor, s-au terminat in doua minute.

Liturghia va avea loc a doua zi, duminica, 27 septembrie pe Franklin Benjamin Avenue, in fata Muzeului de Arta din Philadelphia.

Bilete pentru ambele evenimente au fost gratuite si au fost puse la dispozitia publicului pe internet. Papa Francis este de asteptat la 22 septembrie din Statele Unite.

Dupa o intalnire la Washington cu presedintele Barack Obama pe 23 si un discurs in Congres pe 24 septembrie, el se va deplasa la New York. Pe data de 25 septembrie, va tine un discurs la ONU si apoi se va deplasa la o ceremonie ecumenica la locul atentatelor de la World Trade Center, va tine o slujba la Madison Square Garden is apoi o procesiune in Central Park.