Un cuplu din Africa de Sud, Chanel Cartell si Stevo Dirnberger, au renuntat la munca la inceputul acestui an pentru a calatori in lume. Acestia au publicat frecvent impresii pe blog si fotografii, scrieAdweek.com.

Ajunsi la Atena la jumatatea calatoriei lor, dupa 25.000 de kilometri parcursi, Chanel si Stevo au descoperit partea urata a aventurii lor.

"De ce ne-am parasit locul de munca in publicitate pentru a spala toalete? Bugetul este mic, iar noi suntem acum obligati sa ne utilizam creativitatea pentru a rezolva cele mai multe dintre probleme", scrie Chanel Cartell.

"Pana in prezent cred ca am numarat 135 de toalete frecate, 250 de kilograme de balega curatate, doua tone de pietre carate cu lopata si 57 de paturi facute. Nici nu-mi mai amintesc cate pahare de in am lustruit. Chiar daca, probabil, avem murdarie sub unghii in ciuda dusurilor lungi si mancam gem cu biscuiti, acest stil de viata nebun ne permite sa ne bucuram de libertate. Avem timp sa ne gandim la propriile idei si sa ne dezvoltam creativitatea", sustin calatorii.