Donald Trump a fost exclus oficial de la una dintre adunarile cele mai mari ale activistilor republicani dupa ce a sugerat ca i s-au pus intrebari ostile in timpul primei dezbateri republicane in vederea nominalizarii unui candidat la presedintie din cauza faptului ca moderatoarea, Megyn Kelly de la Fox News, ar fi fost la menstruatie, scrie The Guardian.

Donald TrumpFoto: Captura Youtube.com

Donald Trump a comentat ulterior dezbaterea, intr-un interviu acordat Fox News, afirmand ca moderatoarei Megyn Kelly "ii iesea sange din ochi, ii iesea sange de peste tot".

In urma comentariilor, organizatorii RedState Gathering au decis sa retraga invitatia de a participa la eveniment trimisa lui Donald Trump.

Mogulul imobiliar era programat sa apara sambata seara la un eveniment special organizat la College Football Hall of Fame in Atlanta, in incheierea RedState Gathering.

Erik Erickson, organizatorul evenimentului si un important activist conservator, a scris pe Twitter vineri seara: "Am retras invitatia trimisa dl. Trump. Desi am incercat sa fiu intelegator, remarca sa cu privire la Magyn Kelly a mers prea departe".

Intr-o postare ulterioara, Erikson a subliniat: "Exista linii pe care nici macar vorbitorii directi si politicienii neprofesionisti nu ar trebui sa le treaca. Decenta este una dintre aceste linii".