Presedintele rus Vladimir Putin a avut, luni, convorbiri telefonice cu directorul general al Fondului Monetar International (FMI) Christine Lagarde si cu presedintele francez, Francois Hollande, pe tema datoriilor Greciei si a evolutiei zonei euro.

Vladimir Putin si Christine Lagarde au purtat o conversatie telefonica pe tema datoriei grecesti Presedintele rus Vladimir Putin si directorul general al Fondului Monetar International (FMI) Christine Lagarde au purtat luni o conversatie telefonica in cadrul careia au evocat datoria statului grec, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti, scrie Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Kremlinului, Putin si Lagarde au discutat pe marginea cooperarii dintre Rusia si FMI in contextul referendumului din Grecia si au convenit sa caute o solutie potrivita pentru solutionarea datoriei grecesti.

Putin si Lagarde au discutat pe marginea "cooperarii intre Rusia si Fondul Monetar International in contextul referendumului care a avut loc cu o zi mai inainte (duminica) in Grecia", a anuntat el.

Ei au convenit sa continue "cautarea unei solutii potrivite pentru solutionarea datoriei grecesti, care sa tina cont de interesele tuturor partilor", a declarat pentru presa Dmitri Peskov.

Vladimir Putin si Francois Hollande au vorbit la telefon despre referendumul din Grecia Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau francez Francois Hollande au purtat luni seara o conversatie telefonica despre referendumul care a avut loc duminica in Grecia si evolutia zonei euro, a anuntat Serviciul de presa al Kremlinului, relateaza agentia Tass in pagina electronica.

"A avut loc o conversatie telefonica intre presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si presedintele Frantei, Francois Hollande. Au fost discutate rezultatele referendumului care a avut loc in Grecia, inclusiv din punct de vedere al evolutiei ulterioare a zonei euro", se arata intr-un comunicat al Kremlinului.