Doi copii care au dat in judecata pentru neglijenta campania Malaysia Airlines si Guvernul malaysian in legatura cu tragedia zborului MH370 au ajuns la o intelegere cu acestea asupra unei sume nedezvaluite, au anuntat marti avocatii, relateaza DPA in pagina electronica, potrivit Mediafax.

Avocatii Arunan Selvaraj si Gary Chong, care i-au reprezentat pe cei doi copii, au precizat ca suma a fost agreeata de toate partile.

"Problema a fost solutionata", a declarat Arunan.

Tatii lui Jee Kinson, in varsta de 14 ani, si al lui Jee Kinland, in varsta de 12 ani, s-au aflat printre cele 239 de persoane de la bordul avionului Malaysia Airlines, dat disparut in drum catre Beijing.

Reclamantii au acuzat compania ca nu a luat toate masurile de siguranta necesare, ceea ce a condus la disparitia avionului de linie, pe 8 martie, la aproximativ o ora dupa ce a decolat de pe Aeroportul International de la Kuala Lumpur.

Ei au argumentat totodata ca Guvernul nu a incercat sa stabileasca vreun contact, intr-o perioada rezonabila de timp, dupa ce zborul MH370 a disparut de pe radar si ca Departamentul pentru Imigratie si-a incalcat atributiile permitand unor pasageri cu acte false de identitate sa urce la bordul avionului.