Nasterea celui de al doilea copil al printului William si al sotiei sale Kate, al carui nume se lasa asteptat, va fi salutata luni la Londra, cu 103 salve de tun. 62 vor fi trase de pe Turnul Londrei si 41 in Green Park, luni dupa-amiaza, zi de sarbatoare in Marea Britanie.

Micuta printesa a dormit in bratele mamei saleFoto: Captura YouTube

Familia regala urmeaza sa plece de la palatul Kensington la proprietatea Anmer Hall de pe domeniul Sandringham, unde a decis sa se stabileasca pentru a incerca sa traiasca o viata discreta, scrie AFP.

Duminica, a doua zi dupa nasterea printesei, cuplul regal a petrecut prima zi in patru la palatul Kensington din Londra, unde fiica lor a fost vizitata de bunici si de matusa sa, Pippa Middleton.

Potrivit BBC, traditia este ca numele nou-nascutilor familiei regale sa fie facute publice dupa prima intalnire cu regina. Or, regina Elizabeta a II-a - "incantata" sa fie pentru a cincea ora strabunica, a fost vazuta duminica dimineata la biserica din Sandringham in Norfolk (estul Angliei), a scris presa locala, estimand ca nu ar reveni la Londra pana marti.

Numele favorite se schimba la casele de pariuri

Casele de pariuri nerabdatoare pana la anuntarea oficiala a numelui micii printese sunt bulversate. Charlotte a trecut pe primul loc duminica in fata favoritul dinainte, Alice. Si prenumele Olivia este in top, inaintea celor precum Victoria si Elizabeth, de asemenea, foarte populare.

Dar, unii comentatori indeamna cuplul sa isi numeasca fiica Diana, in memoria mamei lui William care a murit in 1997, la Paris, intr-un accident de masina.

A trecut o saptamana pentru a sti numele lui William si o luna pana cand a fost anuntat numele tatalui sau, printul Charles.

Kate, in varsta de 33 de ani, si William, in varsta de 32 de ani, au anuntat dupa doua zile de la nasterea primului lor copil in 22 iulie 2013, numele sau, George Alexander Louis.