Banca Centrala a Olandei si-a concediat o angajata de top pentru ca in timpul liber aceasta era prostituata de lux, scrie publicatia The Times. Institutia a concediat-o dupa descoperit ca, desi in timpul zilei isi facea meseria de bancher, seara aceasta presta ca prostituata dominatoare sub sloganul “cu cat mai pervers, cu atat mai bine”.

La locul de munca de zi aceasta superviza sectorul de investitii financiare olandez, o industrie in valoare de mai multe miliarde de euro.

Dupa ce stirea a fost prezentata prima oara de revista olandeza Quote, banca centrala a confirmat ca a concediat o femeie din “motive de integritate”, scrie si Daily Mail.

Potrivit publicatiei britanice, in ultimii sase ani, aceasta, sub numele profesional de Conchita van der Waal, a oferit diverse servicii sexuale pentru un pret de 450 de euro pe ora.

Prostitutia este legala in Olanda, dar angajatii bancii centrale nu au voie sa desfasoare activitati care ar putea alatura institutia cu “comportamente indecente”.

Potrivit Irish Times, aceasta ar putea avea probleme cu autoritatile olandeze pentru ca nu s-a inregistrat oficial ca prostituata si ca platitoare de TVA.