Purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov a negat zvonul potrivit caruia Vladimir Putin a devenit tata si se afla la o clinica din Elvetia impreuna cu iubita sa, fosta gimnasta Alina Kabaeva, noteaza Business Insider.

Alina Kabaeva si Vladimir PutinFoto: Colaj foto

"Informatia referitoare la nasterea copilului lui Putin este falsa", a spus Peskov pentru Forbes Russia.

Postul elevtian RSI a relatat ca Putin si Kabayeva se afla in Ticino, Elvetia.

"Cuplul din Rusia a rezervat doua camere la spitalul Sorengo, una pentru nastere si una pentru familie si bodyguarzi. Camerele sunt ocupate de cateva zile, de la inceputul saptamanii", transmis RSI NEWS.

Cotidianul Blick.ch a scris, la randul sau, ca Vladimir Putin se afla in Lugano si asteapta nasterea copilului sau.

Intr-un articol cu titlul "Este o fata!", publicatia sustine ca presedintele Rusiei si presupusa sa iubita, gimnasta Alina Kabayeva, in varsta de 32 de ani, au asteptat nasterea fetitei lor la clinica Santa Anna di Sorgeno din Ticino.

Reamintim ca Vladimir Putin nu a fost vazut in ultimele zile, motiv pentru care au aparut intrebari referitoare la starea sa de sanatate.

Ultima aparitie publica a presedintelui rus dateaza din 5 martie, ziua in care l-a primit pe premierul italian Matteo Renzi, venit sa caute sprijinul Moscovei in dosarul libian.

De atunci, Putin, in varsta de 62 de ani, si-a amanat vizita in Kazahstan, fosta republica sovietica din Asia centrala, si semnarea unui acord privind intarirea cooperarii cu Osetia de Sud, regiunea separatista georgiana.