Televiziunea ruseasca de stat a prezentat vineri o inregistrare video in care presedintele Vladimir Putin este prezentat la resedinta sa din afara Moscovei, prima aparitie a sefului de stat in ultima saptamana, pe fondul zvonurilor potrivit carora ar fi bolnav sau in centrul unui conflict intern al puterii, scrie Reuters.

In inregistrare, Putin este prezentat in biroul sau din Novo-Ogaryovo, unde au loc cele mai multe dintre intalnirile sale, stand la masa alaturi de presedintele Curtii Supreme Viaceslav Lebedev, cu care discuta despre o reforma a sistemului juridic.

Imbracat in costum gri si cu camasa albastra, Putin da din cap si surade in timp ce Lebedev vorbeste si poate fi auzit rostind cateva cuvinte despre sistemul juridic.

Vladimir Putin si-a anulat o vizita in Kazahstan iar o intalnire cu o delegatie din regiunea separatista georgiana a fost amanata.

Anularea acestor intalniri au starnit speculatii pe retelele sociale din Rusia.

Reuters noteaza ca nu exista nicio proba care sa arate ca Putin ar fi bolnav sau care sa confirme existenta unei crize interne la Kremlin.