Bobbi Kristina Brown, fiica fostei legende Whitney Houston, lupta pentru viata ei, marti dimineata, dupa ce a fost gasita inconstient in cada de baie sambata, declara familia sa citata de presa internationala.

"Bobbi Kristina lupta pentru viata sa, inconjurata de apropiatii sai", a spus familia Houston intr-o declaratie trimisa mass media din SUA.

Sotul tinerei, in varsta de 21 ani si un prieten au gasit-o inconstienta in casa lor din Atlanta, statul Georgia , episod care aminteste de decesul mamei sale, in circumstante similare la Los Angeles in 2012.

Nu exista, in prezent, nici un detaliu oficial cu privire la starea sa de sanatate, dar mai multe mass-media din SUA, cum ar fi CNN sau site-ul specializat in viata celebritatilor TMZ, au citat surse din familie spunand ea a fost plasata intr-o coma indusa.

"Va cerem sa ne respectati intimitatea in acest moment dificil", se spune in comunicat. "Va multumim pentru rugaciunile si gandurile voastre, iar noi apreciem foarte mult sprijinul dumneavoastra", mai spune familia Kristinei Brown.