Liderul Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, s-a prezentat duminica la sectia de votare fara buletinul de identitate. El a fost nevoit sa astepte cateva minute in fata sectiei, in timp ce i-a fost adus actul de identitate, relateaza Unimedia.info.

Voronin a votat la liceul "Antioh Cantemir" din Chisinau. El a venit insotit de sotia sa, Taisia.

Ulterior, liderul comunistilor le-a declarat jurnalistilor ca a votat "pentru Moldova". "Eu votez ca odata si odata Moldova sa scape de acele nevoi care se prelungesc cinci ani de zile. Sper ca sa fie ceva dupa aceste alegeri, macar ca mare nadejde nu prea am", a spus Vladimir Voronin, citat de Publika.md.

Acesta si-a aratat ingrijorarea privind falsificarea alegerilor si a declarat ca nu se asteapta la nimic bun in urma acestora.

"Nu ma astept la nimic bun, pentru ca stiu cum au fost organizate aceste alegeri, stiu cu ce scop, cine si ce a facut, cu ce provocari au venit, ce scheme de falsificare au si din aceasta cauza nu ma astept la nimic bun. Sper ca totusi sa fie ceva clar dupa aceste alegeri, desi nu am sperante mari. Ele sunt realizate in asa mod pentru ca sa fie falsificari. Partidele actuale sub orice fel nu vor sa plece de la guvernare. Nici in mod civilizat, nici in alt mod", a afirmat el.